John Timmer Weisbeek

John wordt in 1963 geboren in het hoge noorden. In zijn jeugd begint hij met het maken van muziek en het optreden met kleine groepen in de regio. John is dan ook al wat ouder wanneer zijn eerste band Rebound de bühne op gaat.

In de jaren zeventig begint hij als drummer en zal in vele jaren erna ook als zanger nog saxofonist en gitarist worden.

In navolgende jaren is de Blues met stevige nummers als ZZ Top, Eric Clapton en onze Nederlandse gitarist, zanger Julian Sas zijn grote voorbeeld.

Onder de naam Defence en later Bdifferent heeft John vele optredens in de blues zijn optredens mogen geven.

De blues blijft in het bloed maar door opzetten van zijn eigen bedrijf was er geen ruimte meer om in een grote band te oefenen en op te treden.

In al die jaren deed hij wel her en der optreden als stand alone met muziekbanden en met nu een enorme collectie aan muziekbanden is de keuze volledig als stand alone optreden gevallen.

Afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd door Timmer Sealer Technology aan hoge kwaliteit geluidsapparatuur en geluidsbanden en kan er overal opgetreden worden met een prachtige Crooners en modernere lijst aan bekende nummers.

Het crooner zijn bevalt het best maar John miste een deel in het optreden en dat is samenzang met iemand die zowel leading als de backing vocals kan doen.

Nu volledig onder de naam Just Different zingt John nu met Ad in haast elk gebied van de songs in een mooie harmonie van een stemmen spel.

Al met al Just Different, Old Fashioned in a new Jacket